KING_Aanbouw_28

Aanbouw 106m² en verbouwing 128m², Amstelveen

Aanbouw / Uitbouw

Bouwplannen? Een aanbouw met verschillende bouwlagen kan uw woning verrijken met een grotere woonkamer, keuken, kantoorruimte of slaapkamer. Met weinig middelen kunt u makkelijk uw huis laten vergroten. Het kan de ideale oplossing zijn als u heel graag op dezelfde plek wilt blijven wonen, en goedkoper. Voor de achterkant van een woning zijn de bouwregels versoepeld waardoor u meestal een uitbreiding over verschillende verdiepingen kunt bouwen.

Ik vraag eerst hoe u wilt wonen, wat is uw ‘lifestyle’, uw eisen, uw passies en dan wordt een ontwerp gemaakt. Ik heb veel ervaring met aanbouwen in de regio Amsterdam en onderscheid mee door een op maat gesneden ontwerpproces.

Als de Bouwvergunning Architect kan ik u ook adviseren bij de bouw en verbouwing en de selectie van een aannemer zodat technische- esthetische- en kostenaspecten conform ontwerpuitgangspunten afgehandeld worden.

Afhankelijk van uw eigen kennis en ervaring kunt u tijdens de verbouwing kiezen voor een bouwinspectie met controle op maat. U kunt kiezen voor inspectie van een bepaald onderdeel, een combinatie van onderdelen of voor een complete bouwbegeleiding.