Hoerca_KING

Natuurmonument Suzanne Hoeve boerderij, herbestemming tot energiezuinige Herberg met multifunctionele ruimte, bedrijfskeuken, zes slaapkamers en suites, camping keuken en douche / ruimte en privé woning 488m², Tiengemeten

 

KING_Herbestemmingen Kloosterstraat

Herbestemmingsproject, hier heb ik als architect de ontwerp, omgevingsvergunning, bestek en offerte control gemaakt.

Volg de zelfverbouwers in Haarlem:
www.diary-to-a-dreamhouse.blogspot.com

Herbestemmingen

De ruimte om nieuw te bouwen in Nederland is beperkt. De variatie in de woningmarkt zit vast. Één van de manieren om dit vlot te trekken, is gebouwen te transformeren (ombouwen) tot woonruimten.

Transformeren kan met allerlei soorten gebouwen. Oude woningen, leegstaande kantoren, oude schoolgebouwen, fabrieken en loodsen bieden kansen voor het maken van interessante woonruimtes .

Als de Bouwvergunning Architect heb ik ervaring met allerlei transformaties van oude gebouwen; bedrijfsgebouwen, kantoeren, monumenten, scholen en boerderijen. De regelgeving is complex maar in goed overleg kan een wijziging van bestemming door middel van een bouwvergunning gerealiseerd worden.

Alle bouwbesluit regelingen voor vluchtwegen, ventilatie EPN enz. en de benodigde vergunningen worden door mij verzorgd. Succesvol verbouwen vraagt een goede voorbereiding.

Als de Bouwvergunning Architect kan ik u ook adviseren bij de selectie van een aannemer zodat technische- esthetische- en kostenaspecten conform ontwerpuitgangspunten afgehandeld worden.

Afhankelijk van uw eigen kennis en ervaring kunt u tijdens de verbouwing kiezen voor een bouwinspectie met controle op maat. U kunt kiezen voor inspectie van een bepaald onderdeel, een combinatie van onderdelen of voor een complete bouwbegeleiding.